Vi träffas på söndagar med varierad plats i Stockholm, normal uppslutning är cirka 30 personer och det krävs ingen anmälan. Efteråt fikar vi på något trevligt café. Singelspring startades av Alexandra Bernvetter och Ulrika Lilliehöök.

måndag 29 oktober 2012

Lite om oss...


Alexandra och Ulrika






































Alexandra, är skåningen som är fit som få. Född 1977 och ett energiknippe från Båstad. Flyttade nyligen från innerstan (med en mellanlandning hos Ulrika) ut till Stocksund. Kanske det var för att få en "på-landet-känsla". För inte var det p.g.a. det "stora utbudet" av singlar....

Cyklar överallt i stan och har ett grymt lokalsinne trots sina 2,5 år i Stockholm. Sprang sitt första midnatts-lopp 2011 som även var hennes första mil. Tränar det mesta men hittas säkrast på SATS och snart även i bassängen.

Älskar att dra igång och testa nya saker, ständiga utmaningar gör det roligt att leva! Lider av ett passionerat intresse för matlagning och bakning.  

Alexandra och Ulrika







































Ulrikafödd 1982, pigg peppare från Umeå som började springa i somras mot alla odds...
Fick snart fantasier om en egen spring-klubb efter att ha läst om Martina Haag och hennes ”Team Dr. Throttle” i boken ´Heja Heja´. 

Mål med springandet: enda mål är att bli riktigt ”hooked”. Tränar annars gärna gruppträning, just nu gillas crosstraining (SATS-klass).

Blir glad av: att bada, badar i alla väder och temperaturer faktiskt, blir också glad av gott kaffe (glöm blaskigt starbucks och press-kaffe).

1 kommentar: