Vi träffas på söndagar med varierad plats i Stockholm, normal uppslutning är cirka 30 personer och det krävs ingen anmälan. Efteråt fikar vi på något trevligt café. Singelspring startades av Alexandra Bernvetter och Ulrika Lilliehöök.

söndag 21 oktober 2012

Första springturen

Det såg lite mörkt ut med duggregn under eftermiddagen men när vi väl tagit oss ut klarnade det upp... Tänk vad kul det är när man är fler och benen känns så mycket lättare. Singelspringet avslutades med hembakad äpplekaka som intogs på "charmiga" Gullmarsplan.

Vi var ett trevligt och blandat gäng, alla hade massor  av bra och roliga idéer på vad vi kan göra framöver. På vägen hem tog vi tillfället i akt att spontanpromata singelspringet för bland annat en goo göteborgare. Vi går mot mörkare tider, från och med nästa vecka kommer vi att tidigare-lägga singelspringet till 15.00. Återkommer med för information i veckan!

Nu hänger vi strumporna på tork och väntar in nästa söndag

2 kommentarer:

  1. Skoj initiativ! Hoppas ni gillar terräng och kör i Ursvik någon gång. Det är ju inte supertillgängligt kommunalt, men med lite samordning kan ju de med bil hämta/lämna.

    SvaraRadera
  2. Tack! :-) Terröng, ja varför inte. Vi är öppna för förslag! Lägger det på minnet :-)

    SvaraRadera