Vi träffas på söndagar med varierad plats i Stockholm, normal uppslutning är cirka 30 personer och det krävs ingen anmälan. Efteråt fikar vi på något trevligt café. Singelspring startades av Alexandra Bernvetter och Ulrika Lilliehöök.

fredag 1 februari 2013

Löpningens dag den 2 februari


2010 fick löpningen officiellt en egen Temadag. Nämligen den första lördagen i februari varje år. Det är den tid då det behövs lite festligheter utan att det kostar något och som samtidigt symboliserar att det är nytt år med nya möjligheter och nya äventyr. I Stockholm firas dagen i samarbete med Running Relations och Löplabbet Skrapan.

Preliminärt program;
Vi samlas kl. 10.30 på Löplabbet Skrapan (där kan du även lämna ev. väskor/värdesaker) för en kort föreläsning om löputrustning samt info. om dagens pass. Ca. kl 10.50 springer vi i lugn fart ner mot Eriksdalsbadets utegym där det blir gemensam löpskolning och s.k. stegringslopp. Därefter kommer vi springa intervaller i valfritt tempo där alla kan vara med. Avslutar med lugn jogg tillbaks till Löplabbet för gemensam stretch. Ca kl 12.30 Fika (banan och sportdryck) samt kort föreläsning om Running Relations. Sen är det fritt fram att mingla, hänga, snacka och ta del av Löplabbets fina erbjudande.


Både jag och Ulrika finns på plats  från 10.15, kommer bli riktigt kul!. Hoppas fler hänger på!??


/ Alexandra

1 kommentar:

  1. Tokigt det blev. Missa en sådan temadag och istället åkt 44 km längdskidor :/

    SvaraRadera