Vi träffas på söndagar med varierad plats i Stockholm, normal uppslutning är cirka 30 personer och det krävs ingen anmälan. Efteråt fikar vi på något trevligt café. Singelspring startades av Alexandra Bernvetter och Ulrika Lilliehöök.

torsdag 6 december 2012

Ladda för Brunnsviken!


Nu på söndag är det Brunnsviken som gäller hoppas ni är laddade?!!
Vi har gjort en liten justering i ursprungsplanen och utgår från Universitet (av hänsyn till vädret).

Mötesplats utanför Pressbyrån, Universitetets T-banestation kl.14:00. Det kommer finnas lite olika rundor att välja på och som vanligt går det bra att ta en avstickare. Det verkar som kylan biter sig fast, därför kommer det finnas kartor för den som gärna vill ha det. Den som är snabb kanske hinner ända bort till Hagaparken...planen är annars att springa 30 min för att sedan vända tillbaka mot fika på Gamla Orangeriet!

Hoppas det kommer både gamla som nya ansikten även denna gång!




Posted by Picasa

5 kommentarer:

  1. Ladda skall jag göra! Löpning på prov igen...peppar peppar...hoppas vaderna håller. Tar bilen dit så förvaringsmöjlighet finns. Vi ses! :)

    SvaraRadera
  2. Hej Singelspring! Har inte hunnit testa era roliga arrangemang ännu! Men en fråga: När jag springer blir jag varm, högröd och riktigt svettig. Efter vill jag bara ta en skön dusch, och är inte så sugen på att fika och socialisera med folk. Dessutom blir ju kroppen snabbt nedkyld av blöta skor och underkläder. När jag kollar på era fikabilder slås jag av hur snygga och fräscha folk ser ut! Hur går det till egentligen? Hinner folk hem och duscha innan fikat eller? Kör de raggardusch och ombyte på cafeets toalett? Eller fegar folk och promenerar för att hålla sig fräscha? / singellöpare

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bilderna på fräscha personer? Kan inte vara på mig i alla fall :-) Några hade ombyte med sig men flera var minst lika snygga men mindre fräscha i sina svettiga träningskläder. Fördel med löpare är att de i större grad uppskattar personer i svettiga träningskläder än icke-motionärer.

      Radera
    2. Tempot är valfritt därav att det är ok att även ta en promenad. Många löpare och har med någon form av ombyte. Vill man gärna ha med ombyte är det inga problem. Ibland har vi tur att ngn har bil som vi kan lägga saker i annars brukar det gå utmärkt att lämna lite saker med de som promenerar! Allt löser sig!
      Häng med vetja och kolla läget!

      Ps. vi kan bara håll med singelspringare ser även fräscha ut efter "springet" ;-)

      Radera
  3. Mitt tips är att se det som en social aktivitet, inte ett träningspass. Jag brukar ha med överdragskläder och kanske byta tröja för att inte bli kall. Men visst är det kul att sitta och fika med massa svettiga människor i tights...

    SvaraRadera