Vi träffas på söndagar med varierad plats i Stockholm, normal uppslutning är cirka 30 personer och det krävs ingen anmälan. Efteråt fikar vi på något trevligt café. Singelspring startades av Alexandra Bernvetter och Ulrika Lilliehöök.

tisdag 4 december 2012

Snow-jogg i Lill-Jansskogen!

Tack för senast både Lill-Jansskogen och alla ni  Singelspringare, sicket återseende detta var! Vi hade faktiskt sett fram lite emot det här med vintern. Bara det där att det börjar hänga istappar från skägg och mössor, det är ganska kul de! Snön den kom nästan lite oanmäld kan man tycka…jag som nog tänkt använda sommarjackan året om insåg på morgonen att det kanske inte skulle gå att springa i T-shirt längre. Nu är det långstrumpor, långärmat å dubbla vantar som gäller framöver (på vår Facebook-sida finns fler tips på hur man bäst klär sej).

På T-banan mot Tekniska hann jag höra lite om dejtandet som nu verkligen börjar ta fyr på riktigt. I singelspring-kretsar refererar vi till dejter i ”antal kilometer”, vilket känns ganska originellt!
Själva springet/promenaden var så vacker att man nästan tappade fotfästet (vi har gott om foto-bevis på detta! Rasmus och Kim, tusen tusen tack båda två för era gryyyymt fina foton!!!).

Cirka tio personer ska enligt uppgifter ha promenerat vilket måste betyda att cirka 20 sprang? Efter promenad och springtur fortsatte vi mot Café Birger No 76. Fikat där blev skittrevligt och det fanns förbokad plats för varenda kotte! Jag och några till som inte lärt sig att stoppa fikapengarna i EGEN ficka fick köpa fika på kredit, vilket var uppskattad service!

En annan sak som jag och Alexandra verkligen uppskattar är att vi äntligen har vi hittat en utomhus-sovar-klubb. Ja den finns också verkligen rikt!! Och om jag tolkade det här rätt så är vi välkomna att delta i februari! Det är en riktig scout som håller i det hela, så ni behöver INTE känna er oroliga!

I lördags var det julbak som stod på schemat. Vi provade bland annat ett riktigt gott och aningen laxerande recept av Ernst Kirchteiger. Samtligt passade vi också på att smida lite nyårsplaner. För den som fortfarande känner sig singel på nyår står dörren öppen!
Det kanske lät som ett skojigt skämt det där med ” sökes: stor lägenhet på central adress”, men vi menade faktiskt allvar. Du som besitter på en 3-rummare på central adress, hör av dig, nyåret hänger faktiskt lite på dig här!

Ungefär så här ser vår idé om nyåret ut än så länge:
- Klockan 10 är Nyårsloppet, en tur för välgörenhet.
- Gemensam lunch ute för den som vill
- Hem duscha mm.
- Vid 18-tiden knytkalas... på ännu okänd adress
- Året avslutas på traditionellt sätt uppe på Skansen!

Vi berättar mer på nästa spring....om bara sex dagar då vi kommer vara i Hagaparken!

/Ulrika

Tydlig information och utskrivna kartor...
ja vi blir bättre å bättre dag för dag!

Solidariska promenerare tar gärna emot något 
extra kilon att bära...(här försvinner fikapengarna)


Som sagt, ganska vackert kan man säga!

Ett stycke promenadklunga bakifrån!

Smarrigt  fika och ypperlig service, hit kommer vi gärna igen!

Mysigt snick-snack på Café Birger  NO 76
Snipp, snapp snut, här tog springet slut... 
om än att några satt kvar i många långa  timmar.

Posted by Picasa

2 kommentarer:

  1. Lovar inget, men duger en etta (med stort kök/stor hall) på sådär 72 kvadrat, ungefär mittemot Café Birger?

    SvaraRadera
  2. Wohow, 72 kvadrat Rasmus, det låter ju som en hel paradvåning, vi säger JA! Men klura du på saken =)

    SvaraRadera