Vi träffas på söndagar med varierad plats i Stockholm, normal uppslutning är cirka 30 personer och det krävs ingen anmälan. Efteråt fikar vi på något trevligt café. Singelspring startades av Alexandra Bernvetter och Ulrika Lilliehöök.

fredag 14 december 2012

Vi firar på Djurgården!

Året lider snabbt mot sitt slut här och det är dags att runda av med ett sista Singelspring innan juluppehållet! (Eftersom vi gärna vill ge skenet av att ha ett liv vid sidan av Singelspring så blir det tyvärr inget av det där julotte-springet). Nästa gång vi ses åter är till nyår för den som vill!


Söndagens Singelspring blir precis som förra gången en favorit i repris. Nu tar vi oss an Djurgården. Detta blir ett alldeles speciellt spring eftersom Alexandra fyller 35 år!! Hoppas att många vill komma och hipp-hipp-hurra-a med oss! 

Samling kl 14:00 med mötesplats T-banestation Karlaplan (utanför Pressbyrån),  för gemensamt promenad mot Djurgården.  Denna gången kommer bansträckningen delas ut på plats!

Fikat denna gång blir på Rosendals trädgårdscafé, där går inte att förboka bord men det finns gott om plats ute i det fria om man vill grilla glögg eller dricka korv.
Ett förslag är att ni tar med lite överdragskläder för lite utomhusfirande så fort alla gått i mål. Med 100 platser inomhus så borde vi också ha goda chanser att hitta plats där. 

Med andra ord, tjejer och killar, lägg ner julklapparna och häng med oss nu på söndag!




Posted by Picasa

2 kommentarer: