Vi träffas på söndagar med varierad plats i Stockholm, normal uppslutning är cirka 30 personer och det krävs ingen anmälan. Efteråt fikar vi på något trevligt café. Singelspring startades av Alexandra Bernvetter och Ulrika Lilliehöök.

fredag 7 december 2012

LUCIA-Spring!


Precis som vi förvarnat på FB kommer vi att köra ett extrainsatt LUCIA-spring på torsdag den 13:e december!!

Vi ses kl 17:45 Slussens vid T-banestation, utanför spärrarna vid Pressbyrån. En liten överraskning utlovas från Ulrika och Alexandra för alla som kommer! För er som är tidiga, räkna med att träffa på en och annan singelspringare på BIM.

Denna gång är vi inte arrangörer utan vi hakar på en kul grej som går i Running Sweden och Silvas regi. Till skillnad från barndomens luciatåg får nu ALLA vara lucia....men på huvudet har vi inte luciakrona utan pannlampa. Pannlampa köps på plats av Silvas eller lånas mot en pant (begränsat antal, så först till kvarn gäller för den som vill låna). Klockan 18.00 börjar Luciatåget, det utgår från torget (Ryssgården) utanför Slussens T-bana. Själva springet består av en löptur ner mot Tanto innehållandes fartlek och en returväg tillbaka till Slussen. Vi beräknas vara ute i cirka en timme och springa ca 10 km. Det går så klart även bra att skrida fram för den som vill det.

Mer om detaljerna kan du läsa här
OBS! För att kunna delta behöver du O.S.A till magdalena.hoglund@silva.se
Anmäl även gärna ditt deltagande till singelspring@gmail.com / FB / Twitter så vet vi hur många överraskningar vi ska förbereda!

Hoppas på ett stort och långt Luciatåg i år, förra året var de 101 stycken löpare

 
Posted by Picasa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar