Vi träffas på söndagar med varierad plats i Stockholm, normal uppslutning är cirka 30 personer och det krävs ingen anmälan. Efteråt fikar vi på något trevligt café. Singelspring startades av Alexandra Bernvetter och Ulrika Lilliehöök.

onsdag 21 november 2012

Får vi pigga upp just dina fötter!?

Med inspiration från förra veckans fikababbel tror vi att det är läge att lansera ett nytt mode för oss Singelspringare! 
För precis som en löpare med lite självaktning ser till att piffa sej inför söndagsrundan tycker vi också att en springklubb med lite klass bör ha sin egen klädkod! Enligt Petra Månström bör du alltid ha minst en
 glammig detalj i din löparoutfit. Och eftersom vi inte är några inbitna prylnördar har vi gått ”all in” på skosnören (när det gäller löparmode är det nog bäst att hålla sig till de lite lättviktiga attiraljerna). Vi är som bekant alltid, alltid glada i nya ansikten och har därför beslutat följande: 

Du som är snäll och tar med en ny fräsch vän (helst tjej) till nästa singelrunda kan räkna med ett par sprillans nya och moderiktiga snören som tack! Dessa kan även köpas till självkostnadspris a´ 20 kr för den som saknar springande singelvänner.

Så till söndag, ta gärna med en vän!

Inga fötter kan se trötta ut med ett par av
dessa snören, bara en sån sak!! 





















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar