Vi träffas på söndagar med varierad plats i Stockholm, normal uppslutning är cirka 30 personer och det krävs ingen anmälan. Efteråt fikar vi på något trevligt café. Singelspring startades av Alexandra Bernvetter och Ulrika Lilliehöök.

torsdag 29 november 2012

Åter till Lill-Jansskogen

Tänk att vi redan går mot december och vi kommer fira vår första advent tillsammans! Vi kommer köra in i det längsta och avslutar i slutet av året med lite festligheter.

Denna veckans Singelspring blir i Lill-Jansskogen där det finns otroligt bra springspår. Vi möts utanför Pressbyrån, Tekniska högskolans T-banestation kl 14:00. (Pressbyrån ligger nere i tunnelbanan). Finns lite olika bansträckningar att välja på, som alltid väljer du själv om tempo: springa, lunka eller kanske gå. Välj runda själv, önskar du och någon singelspringare ta en avstickare är det mer ok! Vi får inte glömma fikat efteråt, den tänker vi inta på Café Birger No 76Eftersom vintern är på intågande träffas vi på cafét efter springet.

Enligt väderprognosen kommer det ÄNTLIGEN bli sol. Hoppas att det är fler än jag som tänker ta en härlig vinterpromenad!



Posted by Picasa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar