Vi träffas på söndagar med varierad plats i Stockholm, normal uppslutning är cirka 30 personer och det krävs ingen anmälan. Efteråt fikar vi på något trevligt café. Singelspring startades av Alexandra Bernvetter och Ulrika Lilliehöök.

måndag 26 november 2012

Nya ansikten på Djurgården!


Hej halloj Singelspringare och säkert några nyanlända anhängare...har ni sett senaste numret av Runners World?!
Snart är det allvar, vi kan inte bara snubbla in oanmälda på något litet kvartersfik å slå oss ned. Det kommer inte funka, vi kommer helt enkelt inte få plats...framtiden ser helt enkelt ljus för Singelspring just nu!

 Vi hade förresten ett riktigt-fan-tas-tiskt-kul spring på Djurgården igår (i alla fall från mitt perspektiv, jag som äntligen kunde springa). Fint väder var det också, det kan man knappast säga att vi är bortskämda med va? Vi är nog mest vana vid karaktärsdanande duggregn faktiskt... Om än solskenet igår så gick inte precis våra skosnören åt som något smör i solsken. Många nya ansikten, och framför allt många nya tjejer, men de flesta hade hittat till Djurgården på egen skär vilja...med andra ord inga värvningar som förtjänade några snören....


Vi är verkligen på intet sätt sponsrade men
...bästa Löplabbet, tack för nya skorna,
det känns som att springa på marshmallows!!




Att julens stod i antågande märktes av på Djurgården, med julmarknad vid Ektorpet och eldning uppe vid Skansen. En väldigt fridfull eftermiddag kändes det som för att vara centrala Stockholm. Upplägget den här gången var lite mer planerat med utskrivna kartor och lite olika långa bansträckningar att välja bland. Vad som hände under själva springet/promenaden är jag lite osäker på eftersom jag var med i den lilla "norrlandsgruppen" som sket i kartan, och istället tappade orienteringen fullständigt. När vi återsågs igen vid fika verkade det i alla fall vara stora leenden på många läppar!

Fikat på Blå Porten förresten, vilket mysigt ställe! Förutom att smörgåsarna kanske var lite torra så har vi verkligen bara lovord med mysig tränsel kring långborden! Under fikat avslöjade sej också en ny variant av springare...ultra-löpare, kallas det så? Vad det än kallas så är vi i alla fall sjuuuukt impade av dej som sprunigt 24 timmar i sträck runt runt på en 400-meters bana, hårding där!

Jag fick visst ett litet hjärnsläpp också under fikat och påstod att vankas glögg till nästa spring. Kanske var lågt blodsocker då mina fikapengar gick på långpromenad tillsammans med Alexandra. Tyvärr, tyvärr men glöggen får vänta ett litet tag till... vi lovar vi kan hitta på andra spännande saker så länge!

/Ulrika


Idag dök de äntligen upp, de rosa tightsen,!!!
dock i tjej-storlek...
....vi tar med våra snören
även nästa helg så får vi ses om
ni svalt modeflugan då!




 

2 kommentarer:

  1. Ja, det var en riktigt bra söndag trots besvärliga ben som fortsatt vara besvärliga under veckan. Har blivit både läkarbesök och ett naprapatbesök denna vecka. Vila för min del ev. en promenad på söndag igen alltså eller dyker bara upp till fikat.

    På återseende i ett förhoppningsvis soligt vinterlandskap

    SvaraRadera
  2. Singelspring tycker absolut att du ska välja promenad-alternativet!

    SvaraRadera