Vi träffas på söndagar med varierad plats i Stockholm, normal uppslutning är cirka 30 personer och det krävs ingen anmälan. Efteråt fikar vi på något trevligt café. Singelspring startades av Alexandra Bernvetter och Ulrika Lilliehöök.

måndag 28 januari 2013

Fullt ös medvetslös!

Oj, Singelsprigare, vilket fokus det var igår ute i Lill-Jans-skogen. Fullt ös med löpteknikövningar innan vi begav oss ut i spåret. Tanken är att vi ska fortsätta med både teknik och uppvärmning nu framåt, (med en skojig twist så klart...närgången brottning och så har vi dragkamps-repet från nyår...lär räcka långt de). Det finns även många som är riktigt duktiga löpare och har mycket att dela med sej av så bäst att passa på också att lära sej springa snyggt i spåren!

Som vi annonserat på bloggen har det varit, och kommer att bli, tillfällen för träning även utanför söndagsspringet för oss. Idag var det besök på Runday som gällde som tog oss till Humlegården. Jag försökte hålla för ögonen varje gång som Anders och Stefan varvade i intervallrundorna. Stackars mej, jag som inte ens spelar sällskapspel för det är så trist att förlora. Alexandra var så klart också med men valde grupp: slow, hon höll ut nästan hela passet. Skönt att det går framåt för henne och knät! Men annars var det kul. En välbehövlig återupplivning efter en annars blaskig måndag. Vi gillar Runday för det!

Mer träning var det tidigare i veckan. I lördags morse ringde väckarklockan, för CrossTraining ute i Liljeholmen. Fastän lite sovmorgon blev det ändå. Härligt att ha en dag när man inte är så bunden av tider. Mitt sätt att komma försent just nu börjar faktiskt bli allt mer absurt (energin den har toppar å dalar o just nu är jag nog i en dal). Lördagens pass var annars en höjdare. Så kul att få sällskap även av lite killar, kan inte hjälpas men dessa saknas verkligen i gruppträningssalarna. Könsfördelningen kunde inte va sämre!

Efter passet tog vi det lugnt med lite lunch ihop. Alexandra underhöll oss alla med sitt byxpyssel, riktigt snygga byxor hon fick till till slut. Vi önskar oss fler sånna här lördagar. Tror vi ska gnaga på karamellen och se om vi inte kan bjuda in till gäst-träning vid fler tillfällen. Jag och tre singelspringare tog tillslut T-banan hem medan Alexandra och en singelspringare försvann med skidorna ut i spåren...vissa får visst aldrig nog....av...träning???? Hoppas ni ser chanserna att hitta även träningssällskap bland singelspringarna, det behöver inte nödvändigtvis vara en dejt för att ni ska kunna hitta på ngt på tu man hand, hoppas ni tänker den tanken!

I söndags fick vi besök av Petra Kindlund. Hon var inte bara där för att hålla en riktigt proffsig uppvärmning utan även för att promota sina löparresor som hon och anordnar i Kroatien. Hör gärna av er till oss om ni är intresserade, vi tänkte till att börja med reka intresset hos er. Vi vet att det är några som brukar åka på löparresor, så en löparresa tillsammans med fler singelspringare kanske kan vara extra intressant! Hennes kollega som bor i Kroatien har lokalkännedom koll på områden där det är fint att springa. Resorna anordnas både i maj samt en i september (4/5-11/5 & 8/9- 15/9). För singelspringare som anger singelspring som rabattkod vid bokning, ges 500 kr rabatt.  Äventyr, inspiration och löparglädje!

Det är mycket besökande just nu. På springet veckan innan hade besök av löparen och bloggaren Marcus Åberg. Markus har lagt upp litet kortfattad läsning om Singelspring och idén bakom på sin blogg. Kika gärna in där om ni inte redan gjort det. Känns bra att förtydliga vårt budskap tycker jag. Alexandra och jag har två lite olika ingångar till Singelspring men ändå rätt så lika syn på helheten.

För mej är träning lite som en snabb-knapp på ”god-mood-läge”. Att man blir glad och öppenhjärtig av att träna gör enligt mej också att är det klart roligaste sättet att umgås på. Ni får nog däremot vänja er vid att jag inte skriver så mycket om kärlek och flirtande det är helt enkelt inte mitt bästa ämne.
För er som kärlekstörstar och inte vill vänta till onsdag vill vi däremot tipsa om Anders Herrman, friidrottare, bloggare och Singelspringare som besökte vid Kajspringet i Hammarby sjöstad.

Apropå Hammarby Sjöstad, snart dags för ett kärt återbesök tycker vi. Snart söndag igen, vi ses!
/Ulrika

Teknikövningar och uppvärmning innan start
Fredrik sölar som vanligt längst bak

...för att va riktigt säker på att komma först tillbaks i mål.



3 kommentarer:

  1. Dragkamp, parbrottning och kanske något annat någon gång. Låter riktigt roligt ju. :)
    Synd att man blir borta två söndagar nu, är förmodligen inte med er förrän den 17/2 igen.

    SvaraRadera
  2. Tack för i söndags! Första gången för mig, men det gav absolut mersmak. Kan inte på söndag, men en annan gång så! /Charlotta

    SvaraRadera
  3. Relax, Singelspring försvinner ju inte i brådrasket! =)
    /U

    SvaraRadera