Vi träffas på söndagar med varierad plats i Stockholm, normal uppslutning är cirka 30 personer och det krävs ingen anmälan. Efteråt fikar vi på något trevligt café. Singelspring startades av Alexandra Bernvetter och Ulrika Lilliehöök.

måndag 7 januari 2013

Singelspring 2013, premiär med kajspring

Hej Singelspringare, det här var 2013 års första spring! Härligt med så många nytillskott och hoppas att vi hann hälsa på er allihopa, annars tar vi tag i handskakandet nästa gång.
Eftersom smältvattnet hade gjort skogs-spåret riktigt isig blev det kajspring idag, lite improviserat men inte fy skam för det och med ett riktigt schyst avslut på Fine Food! Där anslöt även Alexandra. Ett par nya promenadskor gjorde tyvärr att hon blev ganska handikappad och även ganska sen. Hon hade behövt den där kungastolen som ni presterade så snyggt på nyår. Appropå sen, jag ska med börja öva på den lite svårtolkade klockan, löfte för 2013!

Föresten, mitt i förvirringen glömde vi en viktigt information. Ni som vill hänga med oss på ett prova-på-pass på SATS har chansen lördagen den 19:e januari kl 10:30 på Södra Station. Då kör vi ett garanterat kul CrossTraining-pass (en mix av styrka och kondis samt noll koordination).
Anmäl ert intresse NU, så fort det blir kö försvinner nämligen möjligheten att boka in er som gäster. Anmälan gör ni till oss med ett mail eller via facebook. Vi behöver ditt namn (för- och efternamn) samt telefonnummer och e-mailadress. Kom igen nu, Just do it! ...som man brukar säga =)

Ses igen nästa söndag...bara 7 dagar kvar!

/ Ulrika















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar