Vi träffas på söndagar med varierad plats i Stockholm, normal uppslutning är cirka 30 personer och det krävs ingen anmälan. Efteråt fikar vi på något trevligt café. Singelspring startades av Alexandra Bernvetter och Ulrika Lilliehöök.

torsdag 10 januari 2013

Julgransplundring på Kungsholmen

Tjugondag Knut är julen slut och då springer vi ut julen. Räkna med en och annan strut, som vanligt går jag all in! På tal om strut fick vi aldrig premierat bästa struten på nyårsafton! Men den som väntar på något gott.... Räkna även med andra skojigheter från Ulrika. Vi kan dock inte garantera att det blir fiskdamm eller levande musik däremot kommer det bli en skojig eftermiddag med trevligt sällskap!

Vi möts utanför Pressbyrån, Fridhemsplans T-banestation klockan 13.30 (t-baneplan uppgång Fleminggatan/S:t eriksgatan). Som vanligt är tempot valfritt och det finns olika alternativ på banor om du inte vill frilansa. Ulrika kommer givetvis att ligga längst fram medan jag som håller mig till promenadtruppen. Vi är ute cirka en timme och avslutar med fika på da Matteo kafé som stänger kl 16.00. För er som tycker det är för långt till söndag är vi ett gäng singelspringare som kommer träffas på Anglais, redan nu på fredag klockan 18.00. Det är bara att titta förbi om du känner för att mingla utan löparkläder. Signalera gärna om du tänker dyka upp på singelspring@gmail.com

Ses snart!

/ Alexandra





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar