Vi träffas på söndagar med varierad plats i Stockholm, normal uppslutning är cirka 30 personer och det krävs ingen anmälan. Efteråt fikar vi på något trevligt café. Singelspring startades av Alexandra Bernvetter och Ulrika Lilliehöök.

torsdag 17 januari 2013

In Mood för Singelspring!??

Dagarna är räkande, snart är det söndag igen. Denna gång tänkte vi ta en tur längs Strandvägen, ut på Gärdet och sedan Djurgården tillbaka. Vi möts utanför Pressbyrån, Östermalmstorg T-banestation klockan 13.00 (uppgång Birger Jarlsgatan). 

Som vanligt är tempot valfritt och det finns olika alternativ på bansträckningar om du inte vill frilansa. Finns gott om tid om du önskar vara ute mer en timme, vill du och en vän ta en avstickare är "Kärleksstigen"att rekommendera....  Ulrika kanske inte kommer ligga längst fram i truppen men på god väg, själv är jag JÄTTE taggad, springer gärna några km när jag kan! (senast blev det terränglöpning genom Stocksundsskolans "skog" och över E18 som avslutades med lite hårdare underlag fram tills t-banestation Danderyds sjukhus). Hoppas snart vara tillbaka i spåret, tills dess håller jag mig med promenadtruppen (hoppas på att "läckerbitarna" hittar dit denna gång).

När vi startade Singelspring var tanken att vi skulle ut och springa men Ulrika kände att det behövdes något mer, för inte är det helt lätt att prata när man har andan i halsen....och hur ska man då få kontakten med någon!?? Ulrika var först inne på att ta med en kaffetermos som vi sedan skulle gömma i skogen under tiden vi sprang. Vi la ner idén, kanske det berodde på att ingen av oss hade någon termos!?? Detta resulterade att vi istället bakade något gott som vi bjöd på efter springet. Själv var jag till en början lite skeptisk till att vi skulle fika ute då det kan vara ganska kallt en novemberdag, men Ulrika HADE rätt. Singelspringarna gillade konceptet men det krävdes en modfifiering vilket fixades till det tredje springet. Sen "slapp jag" dessutom 
bära de goda kakorna....

första springet bjöds det med hembakad äpplekaka som intogs på "charmiga" Gullmarsplan. Det andra springet blev en repris d.v.s. fika på tunnelbaneplan men nu hade t.o.m. springarna med sig pengar att även en kaffe kunde slinka ner (lovar att det behövdes verkligen INTE då kakan var Så smarrig!!). Vi valde knappast de mysigaste "fikaställena" men det var iaf en bra lösning eftersom fiken i närheten var stängda. Sen blev det ändring!! På tredje springet hade vi hittat ett mysigt café som visade sig vara för litet då vi blivit ännu fler  singelspringare. Riktigt kul att vi blivit så många på så kort tid, sen dess har vi alltid försäkrat oss att det finns gott om plats på fiken. Nu på söndag har vi "bokat in" oss på Café Egoïste. Deras vetebullar är både goda och GIGANTISKA.Vad passar inte bättre än att dela en med en singelspringare...!?? Verkligen "Lady & Lufsen" varning... End of story!! 


Nu ses vi ÄNTLIGEN snart!

/ Alexandra


Vem tänker du dela din bulle med!???



2 kommentarer:

  1. Äntligen får jag ha gångavstånd hemifrån, också! Wohoo!

    SvaraRadera
  2. Härligt väder och gott sällskap. Blir det en förbättrad repris nästa söndag?

    SvaraRadera