Vi träffas på söndagar med varierad plats i Stockholm, normal uppslutning är cirka 30 personer och det krävs ingen anmälan. Efteråt fikar vi på något trevligt café. Singelspring startades av Alexandra Bernvetter och Ulrika Lilliehöök.

onsdag 23 januari 2013

Back to Lill-Jansskogen again!

Veckan går alldeles för fort men då är det även snart söndag!

Denna veckans Singelspring blir i Lill-Jansskogen där det finns otroligt bra springspår, följer du dessutom elljusspåret finns det heller ingen risk att du kommer bort, enkelt! Finns ingen kärleksstig men kan tänka mig att en och annan häst, då det finns en del ridstigar. Det här med Kärleksstigen, den finns på riktigt men inte i alla skogar. Knappast något bus från min sida denna gång även om det förekommer ibland. Denna gång blir det lite annorlunda spring då vi kommer bjuda på lite "nyheter". Vi vill inte avslöja allt här och nu men lovar att det blir en annorlunda och en kul start! Som vanligt är vi ute cirka en timme och tempot är valfritt, önskar du vara ute längre/kortare går det också bra.

Vi möts utanför Pressbyrån, Tekniska högskolans T-banestation kl 13:00 (Pressbyrån ligger nere i tunnelbanan/uppgång mot KTH). Som vanligt är det bara att dyka upp, det värsta som kan hända är att du får frisk luft, träffa massor av trevliga människor och många skratt. Finns lite olika bansträckningar att välja på, som alltid väljer du själv om tempo: springa, lunka eller kanske gå. Önskar du och någon singelspringare ta en avstickare är det mer ok! Vi får inte glömma det viktigaste som är fikan. Blir en repris på Café Birger No 76 , när vi var där senast var det riktigt uppskattat bland singelspringarna. Smörgåsarna var mer än goda samt att jag kan rekommendera deras vegetariska lasange ("hemlagad"). 

PS.
Jag och Ulrika har haft en del diskussioner angående tights. Killtights är nämligen ett hett diskussionsämne varje gång vi ses på springen och det är STOR efterfrågan på mer FÄRG. Kommer därför ett separat inlägg om det längre fram! Finns så mkt annat vi oxå vill berätta, ge oss bara lite tid! Bl.a. Singelsprings historia samt hur vi båda ser på det samt individuellt. Vi tycker lika om mkt men ändå olika. Vi kompletterar varandra bra, Ulrika är mer jordnära och jag lite eldigare.... Singelspring har tagit ganska mkt tid utöver våra arbeten vid uppstarten, men det är SÅ kul ger en bara mer energi att vilja fortsätta! Alla mejl/kommentarer etc. gör en varm inombords och det är kul att höra era idéer hur vi kan höra Singelspring ännu bättre,  fortsätt gärna med det! För er som inte noterat, finns vi även på Instagram, inte en dag för sent!! För er som inte har Facebook finns vi även på Twitter men det är lite mer action på ett annat sätt än Facebook. Går utmärkt att även följa Twitter här på bloggen!

/Alexandra

14 kommentarer:

  1. Ja, till skogs igen. Det gillas. :) Får hoppas på lite solsken också så man får ännu lite mer av denna magi med solen som lyser över snötäckta ängar och träd.

    hmm... kl.13 ... hörde talas om förmiddag förra gången. Dags att planera om helgen lite.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo i övergång till eftermiddag får vi säga!!

      Radera
  2. Svar
    1. haha... Ja, det mesta är ju relativt. Som singel är man ju ganska flexibel så kan nog sträcka mig till slutet på förmiddagen.

      Radera
    2. Och jag kan gå med på att det är rätt sen förmiddag :)

      Radera
  3. Tänkte följa med :) bara dyka upp?

    SvaraRadera
  4. Kul! Det är bara att dyka upp :-)

    SvaraRadera
  5. Hej! Detta verkar roligt, jag tänkte också hänga på. Hur gör ni, fikar i träningskläder, har med ombyte?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej, ja det är riktigt kul. Många har ombyte i ryggan, vi som går hjälper gärna till att bära om det behövs! Hör gärna av dig om du har fler frågor! :-)

      Radera
  6. Vad brukar det vara för ålder på dom som dyker upp?

    SvaraRadera
  7. Genomsnitttsåldern är runt 35 men det är en mix från 25-45. Det varierar från gång till gång men överlag många mellan 30-40. Svårt att uppskatta ngns ålder, häng gärna med och känn efter! :-)

    SvaraRadera
  8. Hej! Jag tävlade i styrkelyft igår och har brutalt mycket mer träningsvärk än jag brukar få. Kommer inte fixa springa idag. Ha en trevlig tur så följer jag en annan gång!

    SvaraRadera
  9. Hej, hoppas det gick bra. Såg din kommentar, det är det bästa med springet att man alltid kan "hoppa av". Viktigt att man både känner för det och har orken. Ha en fortsatt bra veck så ses vi! / Alexandra

    SvaraRadera